Når det begynder at blive frostgrader, og sneen falder, vil det naturligvis medføre, at fortove, gangstier, cykelstier, parkeringspladser, indkørsler osv. vil blive glatte, og dette er naturligvis noget, man skal gøre noget ved grundet sikkerhedsmæssige årsager. Dette er eksempelvis noget, man kan komme i forkøbet ved at være i besiddelse af en saltspreder, der kan fremme smeltning af is og sne betydeligt, hvilket vil gøre underlaget mindre glat at gå, køre, cykle osv. på. Dette er naturligvis noget, man som arbejdsgiver ynder at sørge for, således medarbejderne sikkert kan komme fra bilen, cyklen og lignende til arbejdspladsen.

Optimér medarbejdernes sikkerhed i vinteren med en saltspreder

Det kan af disse årsager være en fordel at være i besiddelse af en saltspreder som firma, da man herved let og hurtigt selv kan sprede salt i virksomhedens områder, således medarbejderne kan færdes sikkert. Der findes dog flere forskellige typer af saltspredere, hvilket først og fremmest er gældende for størrelse og kapacitet. Det er muligt at få små varianter, der skal skubbes rundt med en kapacitet på omtrent 50-80 liter – alt efter variant – og denne egner sig godt, såfremt områderne, der ska saltes, ikke er alt for store. Det er også muligt at få saltspredere til bil eller truck, såfremt man har et større behov, og her skal man ikke selv skubbe, mens det også er muligt at fylde mere salt i beholderen. Sådanne varianter egner sig godt til virksomheder, hvor der er større områder, der skal saltes.

Saltspredere til professionelle virksomheder

Det er dog ikke altid, at der er tid, arbejdskraft, hjælpemidler osv. nok til at varetage disse opgaver selv, mens områderne også kan være uoverskueligt store at skulle salte. Herfor kan det måske være en fordel at få professionelle til at håndtere opgaven. Til sådanne professionelle firmaer findes der også nogle særdeles velegnede modeller, der er en del større, og dette er eksempelvis modeller til biler og trucks, mens det også er muligt at få en selvkørende variant. Har man mange opgaver og måske også skal salte fortove, veje osv., kan det være en fordel med den selvkørende variant qua den kraftige spreder, gode ydeevne og store kapacitet.

Med en saltspreder gøres forhold for alle bedre – find den rette variant af saltspreder her.