Føler du, at du ikke bruger din have nok? Hvis ja, så kan det meget vel tænkes, at den trænger til fornyelse, der kan motivere dig til at bruge den mere aktivt. Der findes mange muligheder i denne forbindelse. Derfor handler det også primært om, at lade fantasien løbe løbsk, da det typisk er sådan, du vil få de bedste idéer.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at udvide din have med aktiviteter, der har din interesse. Det betyder også, at hvis du ikke er glad for en frisk morgendukkert hver morgen, så er det nok ikke en swimmingpool, der skal etableres i din baghave. Er du derimod rigtig glad for fodbold og nyder at spille med børnene, så er fodboldmål en oplagt idé.

Mange muligheder for fornyelse af haven

Hvis du har et ønske om, at kunne forny din have, så er det vigtigt, at du sørger for at holde fokus på dine egne krav. Du skal ikke lade dig diktere af naboen, boligmagasinerne eller din omgangskreds. Det er din have og det er dig, der er herre over, hvordan den skal indrettes, udformes og bruges, uanset hvad, du har af præferencer.

Lad fantasien løbe løbsk, skab et overblik over dine idéer og undersøg hvad, der tiltaler dig mest og hvad, der reelt set er muligt for dig. Det er selvfølgelig op til dig selv at vurdere, hvor dine grænser går i forhold til økonomi, indsats osv. Langt det meste er dog muligt, hvis blot du er villig til at investere tid og penge i projektet.

Der er ikke noget rigtigt eller forkert

Det er vigtigt, at du er klar over, at der i forbindelse med fornyelse af din have ikke er noget, der er rigtigt eller forkert. Det handler om at skabe en have, der appellerer til dig på samtlige niveauer. Det skal derfor også understreges, at egne præferencer altid skal komme i første række.

Flere gode råd til din have kan du få herinde.