Går du altid og leder efter tøj, der er funktionelt og samtidig moderigtigt? Så er du langt fra alene. For mange kvinder er det nemlig en evig kamp at finde tøj, som kombinerer funktionalitet og mode. Tøj der forener det komfortable og moderigtige i spændende designs, er derfor meget efterspurgt blandt kvinder i alle aldre. Denne efterspørgsel førte i 2009 til, at Catharina Tilde Frederiksen stiftede Cat & co. med en vision om at kreere moderigtigt og komfortabelt tøj til kvinder.

Stigende popularitet verden over

Siden stiftelsen i 2009 har Cat & co. været i rivende udvikling til, at mærket i dag forhandles i hele Skandinavien og store dele af Europa. En af grundene til, at tøjet er blevet så populært, er, at det imødegår stilbevidste kvinder i alle aldres ønske om at iklæde sig modetøj, som stadigvæk er funktionelt. Et kvalitetsbevidst materialevalg og gennemtænkte snit sikrer den behagelige pasform og skaber tøj, der kan holde til at blive brugt, hvilket gør det ideelt til dagligdagen.

Derudover forhandles tøjet til fornuftige priser, som gør det muligt for enhver kvinde at klæde sig efter moden. Seks gange om året udkommer Cat & co. med nye kollektioner skabt med inspiration fra sæsonens mode, således at du altid har mulighed for at iklæde dig moderigtigt tøj. Overordnet set er kollektionerne præget af smagfulde mønstre i trendy farver og henvender sig således til kvinder, der ønsker at udstråle liv og glæde. Kollektionerne består foruden tøj også af smykker og smarte accessories, som kan være med til at fuldføre ethvert outfit ved at give det et spændende pift.

Find et spændende udvalg af styles fra Cat. & co. online

Hvis du er en kvinde i alderen fra 18 til 60 år, som er på en evig søgen efter funktionelt tøj, der følger moden, kan du med fordel overveje at tage et kig på kollektionerne fra Cat & co.. Hos Nora & frække Frode kan du blandt andet finde et spændende sortiment af items fra Cat & co. med nøje udvalgte styles. Sortimentet byder blandt andet på lækre striktrøjer og feminine tørklæder med flotte mønstre. Der er hyppig udskiftning i udvalget, således at der altid er mulighed for at finde nye og spændende items til garderoben.