Smykker kan pifte ethvert outfit op og er derfor elsket af de fleste kvinder. De er således en ideel gaveidé til din kæreste, søster, veninde eller datter, da kvinder i alle aldre vil blive glad for at få et smukt smykke. Smykker tillægges ofte stor betydning, så til særlige lejligheder kan man især overveje at forkæle en, man holder af, med et smykke.

Der findes et væld af forskellige smykker på markedet i dag, men der er særligt en type af smykker, som altid holder – nemlig de klassiske smykker. Med et tidsløst design appellerer klassiske smykker til kvinder i alle aldre og fungerer perfekt som gave, da modtageren kan få glæde af dem i mange år fremover.

Et brand med lang og stolt tradition for smykkefremstilling

Hvis man er på udkig efter klassiske smykker, bør man helt sikkert overveje at kigge på smykkekollektionerne fra Lund Copenhagen. Den stolte og traditionsbundne fremstilling af klassiske smykker kan spores tilbage til 1858, hvor guldsmedeeleven, Bernhard Hertz, bestod sin svendeprøve. Svendestykket, som var en guldbladsarmring smykket med diamanter, perler og rubiner, blev afsat til Frederik d. 7. Pengene herfra kom til at danne grundlag for den succesfulde guldsmedeforretning, han formåede at opbygge, og som senere er blevet til Lund Copenhagen.

Lund Copenhagen er især kendt for deres Marguerit smykker, der oprindeligt blev fremstillet og foræret til kronprinsesse Ingrid i anledningen af hendes bryllup i 1935. Det første Marguerit smykke var en smuk broche, der blev kreeret som et evigt minde om kronprinsessens afdøde mor, Margaretha af Sverige. Margaretha af Sverige bar kælenavnet Daisy, som er det engelske navn for marguerit, og dette blev starten på den enestående Marguerit-serie.

Find et stort udvalg af Lund Copenhagen Marguerit online

Smykkerne i Marguerit-serien findes i dag i mange forskellige afskygninger, der har det klassiske og elskede design tilfælles. Inspirationen fra naturen giver et smukt og feminint udtryk, som kvinder i alle aldre ynder at bære til hverdag såvel som til mere festlige anledninger. Smykkerne i serien er den perfekte gave, da det klassiske udtryk og den høje kvalitet gør, at de forbliver flotte og kan bæres lang tid fremover.

Hvis du ønsker at forkæle en, du holder af, med Lund Copenhagen Marguerit smykker, kan de findes i et stort og varieret sortiment online. Sortimentet byder blandt andet på ringe, armbånd, øreringe, halskæder og de klassiske brocher, så der er rig mulighed for at finde noget til enhver smag.