Driver du din egen virksomhed, så ved du også, hvor mange timers arbejde der ligger i at være selvstændig. Der er nemlig rigtig mange ting at holde styr på lige fra varekøb til regnskab og alt derimellem. Står du selv for at ordne alle de forskellige ting, så er det altså noget af en mundfuld, og nogle gange kan det godt betale sig at få hjælp til fx regnskab og bogholderi.

Vidste du godt, at der findes løsninger, hvor du kan hyre en midlertidig chef eller direktør til at tage over i nogle bestemte afdelinger i din virksomhed? Denne løsning er effektiv og fleksibel, da det tillader dig at finde hjælp til fx opstarten af en afdeling, eller hvis du i en periode blot mangler en ekstra hånd. Hos ProSelection får du mulighed for netop dette. Her står de for at finde en regnskabschef, økonomidirektør eller noget helt tredje, som kortvarigt kan gå ind og varetage opgaver i din virksomhed. Dette kaldes ”interim managers”, og de har alle en eller anden form for ledelseserfaring fra både danske og internationale virksomheder. Derfor kan du trygt lade ProSelection stå for at finde en løsning til dig, og du vil få et super godt og strategisk udbytte. Læs mere om en ny økonomichef og bliv klogere på, hvorfor det vil være en god mulighed for dig.

Spar, hvor du kan

Der er mange måder og områder, hvorpå du kan optimere din virksomhed. Det gælder blot om at være opmærksom på dine muligheder og vælge de mest fordelagtige løsninger, så du kan spare både tid og penge. Har du overvejet, hvordan du fx kan gøre energibesparelser og på den måde få brugt energien mere effektivt? På nettet findes der flere forskellige forslag til, hvad du kan gøre og hvordan. Men hvis du gerne vil have nogle eksperter indover, så kan du finde energirådgivning hos Kuben Management. Her kan du nemlig få specialister til at kigge på din virksomhed og sammen kan I opnå flere forskellige økonomiske og miljømæssige fordele. I kan skabe en grønnere profil og aktivt bidrage til reduktion af CO2-udslippet. Læs mere om energirådgivning og bliv klogere på, hvad de kan gøre for dig. Hos Kuben Management kan du også få professionel hjælp inden for andre områder som fx byggeteknisk rådgivning, og de stræber efter at blive din foretrukne rådgiver inden for det byggede miljø i Danmark.