Det er essentielt, at firmaer tager sig selv seriøst. Det kan blandt andet gøres ved at deres lokaler er så optimalt udnyttet som muligt. En vigtig ting at tænke på er arbejdsmiljøet. Dette gælder blandt andet på arbejdspladser hvor de ansatte bruger en stor del af tiden på at sidde ned og arbejde ved en computer. Arbejdstilsynet har samlet en række bestemmelser for denne type af medarbejderes arbejdsmiljø, både hvad angår computeren og det fysiske miljø. Bestemmelserne for det fysiske arbejdsmiljø omfatter gode arbejdsstole og arbejdsborde (gerne hæve/sænkeborde så medarbejderne kan variere arbejdsstillingen i løbet af arbejdsdagen). Derudover er der nogle praktiske ting i forhold til lokalerne. Lyset skal være korrekt indstillet, så det ikke forstyrrer skærm-arbejdet. Dette gælder for de forskellige lamper på kontorerne, men det sætter også krav til vinduernes placering og hvordan skrivebordene er positioneret omkring vinduerne. Derudover sættes der krav til luftfugtighed og varme. Så kravene til et kontor er mange og komplekse men det er en god investering at have et korrekt indret kontor. Det øger medarbejder tilfredsheden og nedbringer sygefraværet, som vil resultere i en bedre bundlinje. Så arbejdsmiljømæssige forbedringer af kontoret skal ikke betragtes som en udgift men en investering i medarbejderglæde og øget profit.

Anskaf dig et godt stillads til byggeri eller renovering

Har du overtaget en bygning, hvor forholdene ikke er optimale kan det være nødvendigt med en gennemgribende renovering. I så fald kan det i mange tilfælde være nødvendigt med et stillads, da sikkerhedskravene som oftest kræver dette.

Det er vigtigt at finde det rigtige stillads til dit projekt. Det kan være svært at navigere i alle mulighederne du har indenfor leje af stillads men du kan følg linket her, hvor du finder et stort udbud af stilladser, som kan leve op til de krav du stiller til dit projekt. Så vil renoveringen være i trygge hænder.

Står du overfor at skulle udføre en gennemgribende renovation på dine kontorlokaler risikerer du at dine lokaler ikke er egnede til at arbejde i, i en længere periode. Dette skal du dog ikke lade dig afskrække dig af for der findes mange gode muligheder for at leje kontorlokaler.

Lej dig ind i gode lokaler hos WTC Ballerup

Hos www.wtcballerup.dk kan du leje kontorlokaler i gode smukke rammer. World Trade Center Ballerup ligger i et naturskønt område. Der er flere gode grunde til at vælge WTC som adresse for din virksomhed. Der er en god synergi i World Trade Center, med mange virksomheder i nærheden, hvorfor der kan sparres og samarbejdes på tværs af firmaerne. WTC kan foruden flotte kontorlokaler tilbyde fitnesscenter og et fællescafeteria. Der er sågar også tandlæge og massageklinik i området så du har mange muligheder for at forkæle dine medarbejdere når I har flyttet jeres adresse til Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *