Synes du, at dine børn har fortjent lidt ekstra lækkert tøj, så bør du overveje mærket, Soft Gallery. Det er et dansk designmærke, som laver elegant og sofistikeret børnetøj med kreative prints, håndlavede broderier og andre lækre detaljer. Hovedfokus i tøjet fra Soft Gallery er dog, at tøjet skal være blødt og meget behageligt for børnene at have på. Soft Gallery drives af to danske ildsjæle, som begge selv har børn, og derfor kender alt til, hvad godt børnetøj kræver. De følger med tiden, og lader det afspejle sig i tøjet. De siger selv, at designet kommer fra hjertet, og at det er udsprunget af en intuition af, hvad der fungerer.

Kunst på børnetøjet

Ved hver ny kollektion samarbejdes der med forskellige former for danske og udenlandske kunstnere for at skabe det mest unikke og kunstneriske design. Børnene kommer på den måde til at gå rundt med deres egne små kunstværker. Eksempelvis har de arbejdet sammen med en hattemager, hvor de sammen skabte fine prints ud fra et eventyrligt univers. Der blev sammen med også skabt en serie af små fine hatte, som matcher til tøjet og farverne.

De har også arbejdet sammen med syv kunstnere, som hver har sat deres personlige præg på en denimjakke. Sidste skud på stammen har været The Tribe Print, som har taget udgangspunkt i primitive stammefolkstegninger. Alle disse forskellige samarbejder giver et fint og unikt udtryk til tøjet. Man kan altid mærke de skandinaviske rødder, selv om der kommer inspiration fra hele verden.

Find et udvalg af tøj fra Soft Gallery online

Soft Gallery holder tøjet i afdæmpede farver, hvilket giver det en fantastisk ro, selvom det er børnetøj, som er helt med på moden, og som er eftertragtet i hele verden. Det er muligt at finde et udvalg af Soft Gallerys kollektioner hos netbutikken Lillepot.dk. Ikke blot har Soft Gallery lavet sublimt børnetøj, der findes også et udvalg af blandt andet tallerkner, tasker og sengetøj. I tøj findes blandt andet trøjer, bukser, kjoler, leggins, undertøj, heldragter og huer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *