Apple hævder, at deres nye iPhone er fremtidens svar på mobiltelefoner. Denne model er en jubilæumstelefon, da det er 10 år siden, at Apple lancerede deres første iPhone. Derfor kaldes den nye telefon for iPhone X, hvilket udtales ”iPhone 10” og ikke ”iPhone eks”. Den nye smartphone bliver den dyreste iPhone, og den kommer til at være længe undervejs, før den lander i forbrugernes hænder. Prisen på telefonen er henholdsvis 8.899-10.249 kr., og selvom prisen er høj, er produktet alligevel ekstrem efterspurgt. Denne høje efterspørgsel bliver svær at imødekomme for Apple, for produktionshastigheden er lang, da den avancerede OLED-skærm med afrundede hjørner tager lang tid at producere.

Prisen for denne iPhone kan virke afskrækkende for nogle, men disse personer skal ikke snydes for muligheden for en ny iPhone. Samtidig med offentliggørelsen af iPhone X den 12. september blev det nemlig også offentliggjort, at Apple ligeledes lancerer iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Disse to nye modeller er ligeledes gode, men prisen er noget mindre end iPhone X. Dog er den høje pris og ventetiden det hele værd for iPhone X. Mange nye funktioner og opgraderinger er implementeret i telefonen, og derfor er det uden tvivl den bedste iPhone på markedet – nogensinde. Designet er nyt med skærm helt ud til telefonens kant, afrundede hjørner og manglende hjem-knap. Dette er uden tvivl begyndelsen på en ny æra af iPhones, hvor navngivning af telefonerne ligeledes ser ud til at foregå på anden vis end ellers kendt.

Datoen for udgivelsen af den efterspurgte og avancerede mobiltelefon

Det er muligt at forudbestille iPhone X fra den 27. oktober 2017. Den 3. november 2017 begynder leveringen og salget af telefonen, men på grund af den ekstremt høje efterspørgsel, kommer ventetiden på telefonen til at blive lang. Dette skyldes ligeledes, at den avancerede OLED skærm, som er produceret af Samsung, tager lang tid om at producere, og dette gør ventetiden yderligere lang. Det forventes, at iPhone X bliver udsolgt med det samme på udgivelsesdatoen og måske også helt indtil år 2018. Derfor kan det sagtens være, at man skal vente ind til første halvdel af næste år, før man får fingrene i den eftertragtede telefon.

Større skærm, mindre telefon og nyt glas

Fokuseres der på udseendet og designet af den nye telefon, kommer skærmen til at være større end på nogen anden iPhone. Dog betyder dette ikke, at det ligeledes bliver den største iPhone nogensinde – tværtimod. iPhone X kommer til at være en anelse større end iPhone 8, men den er fortsat mindre end iPhone Plus. Dette skyldes, at skærmen som sagt går helt ud til kanten af telefonen. Derudover er hjem-knappen fjernet, og dette giver altså plads til en skærm på 5,8’’. Glasset på telefonen er også gjort bedre. Faktisk er glasset 50% tykkere end ellers, og dette gør, at telefonen er mere holdbar. Dette er særdeles fordelagtigt, da både for- og bagsiden af telefonen nu består af glas. Man skal ikke bekymre sig om fedtede fingeraftryk på glassene, da de er fedt- og fingerafvisende. Ydermere er telefonen vandafvisende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *